0

fantastisk onsdag eller torsdag eller vad är det för dag egentligen!?

Vilken dag jag haft! Solen har stått högt på himlen och fått mig att svettas kopiöst.
Jag åkte till linköping efter min sushimiddag och hälsade på Anna och Emil. Sånt får man göra när man är sjukskriven faktiskt. Det var mysigt, Emil var inte så intresserad av nya fina lekparken, utan såg istället en fläkt i ett hus och ville helst titta på den och på fontänen. Så fick det bli helt enkelt. Emil bestämmer! Som avslutning på dagen fick sig pojken en häst. Snällt av mamma Anna tyckte jag.

Fast dagen var ju egentligen inte alls slut där. Nä, jag mötte upp elin som hade laddat sin tallrik med 6 potatisar och kokade höstgryta. Hon öppnade konservburkar med hammare och kniv vilket hjälpte mig avsevärt att finna hennes lilla boning utanför på gatan. Dunk Dunk Dunk lät det från köket.
Vi gick på bio jag och Elin. Och Malin, hennes söta kompis. Midnatt i Paris. Vilken film. Underbar och varm och härlig var den. Precis som man vill att en film ska vara. Full av vuxen fantsi och slingriga vägar dit. Fast ändå enkla förstås, och vilken romantisk skildring ändå. Ja herregud.

Men vi var yngst i biografen. Det var vi, massa pensionärer och min gamla bildlärare. När vi reste oss upp och lamporna tändes igen sa Elin förfärat "de är så gamla att de går med kryckor!!" Kult tyckte jag. Haha. Skrattar lite nu när ja tänker på det. Godnatt.

Kommentera här: